Kategorier
Renovering

Det blev fiasko – en målare i Stockholm får komma och hjälpa er

Ni hade planerat och styrt upp så att ni skulle kunna göra allting på egen hand. Men så blev det inte, det blev istället ett stort fiasko. En målare i Stockholm får komma och hjälpa er.

Hela våren har ni planerat och sparat ihop pengar så att ni skulle kunna göra om i sovrummet till höstens intåg. Men så blev inte fallet. Ni valde gemensamt ut vilka färger ni skulle ha på väggarna och tänkte att det skulle bli så fint och bra. Men istället blev det kaos, det blev fiasko av det hela. Du skulle ha hämtat färgen men glömde bort. När din man sedan fick åka för att hämta så tyckte inte du om färgen som han kom hem med, fast ni hade bestämt färgsättningen tillsammans. Det var en specialblandad färg som de blandat ihop åt er. Ändå blev det inte bra.

Målare till er undsättning

Ni bestämmer er ändå för att använda färgen, trots dina motsättningar. När ena väggen är målad och klar så ser det ut som att färgen ändrar nyans. Och det gör den. Tydligen har ni glömt att förmåla och grunda väggen innan den slutgiltiga väggfärgen kom på. Allt blev fel och ni känner inte för att fortsätta när det har blivit såhär. Ni bestämmer er för att kontakta en målerifirma i Stockholm som får komma och slutföra arbetet åt er. Och med hjälp av målaren så får ni till slut ett riktigt snyggt sovrum, precis som ni ville ha det.